Aseara, Dacia a lansat in Romania modelul Sandero, care poate fi deja comandat. Preturile incep de la 6.890 euro.

Dacia Sandero lansata in Romania - Preturi de la 6.890 euro!Hatchback-ul Sandero a debutat pe piata din Romania in cadul unei festivitati de lansare organizate marti seara de producatorul roman. Noul model se adreseaza unui nou segment de cumparatori - tinerii - Dacia mizand in acest caz si pe design-ul masinii, nu doar pe accesibilitatea din punct de vedere al pretului.

Sandero, privit ca un model aparte in gama Dacia si nu ca versiunea hatchback a Loganului, poate fi comandat incepand de astazi in reteaua Dacia.

Masina este disponibila deocamdata cu doar doua propulsoare, ambele pe benzina. Este vorba de motorul de 1,4 litri si 75 CP si cel de 1,6 litri si 90 CP. Oficialii Dacia au anuntat ca motorizarile dCi vor fi disponibile probabil incepand cu anul viitor.

Dacia Sandero lansata in Romania - Preturi de la 6.890 euro!Cel mai ieftin model se numeste chiar Sandero (nivelul de echipare se numeste Sandero - ca si masina) si costa 6.890 de euro, cu toate taxele incluse. Acesta versiune este disponibiula doar cu propulsorul de 1,4 litri (75 CP). Lista de echipamente de serie seamana cu cea a versiunii de baza de la Logan (airbag sofer, fara sevodirectie, cu preechipare audio, fara aer conditionat), dar exista si o diferenta notabila. Chiar si in cea mai ieftina versiune - Sandero - noul hatchback dispune de sistem ABS. Toata gama Sandero dispune de ABS in echiparea de serie, indiferent de versiune.

Cel mai scump model Sandero este Prestige, echipat doar cu motor de 1,6 litri (90 CP), pretul acestei versiuni fiind de 9.850 euro.

Preturile pentru toate versiunile de echipare sunt urmatoarele:

Sandero 6.890 euro - disponibil doar cu motor de 1,4 litri (75 CP)
Ambiance 7.350 euro (1,4 litri) si 7.750 euro (1,6 litri)
Preference 8.050 euro (1,4 litri) si 8.450 euro (1,6 litri)
Laureate 8.950 euro (1,4 litri) si 9.350 euro (1,6 litri)
Prestige 9.850 euro - disponibil doar cu motor de 1,6 litri (90 CP)

Lista completa de echipamente pentru fiecare versiune o puteti vedea pe site-ul Dacia unde este deja functional un configurator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.