Chevrolet are o prezenta consistenta la Paris, cu unele modele americane, dar si cu cele destinate in special pietei europene.

Standul Chevrolet din cadrul salonului auto de la Paris consta intr-o combinatie reusita intre modelele pentru Europa si cele pentru piata americana.

Paris 2008: Chevrolet - intre America si EuropaUn mare interes a starnit noul Chevrolet Cruze, model ce va fi comercializat in Europa si care arata destul de bine (si chiar pare lucrat bine la interior). Lansarea acestui model a fost insotita de un spectacol asigurat de o trupa de dansatori (puteti vedea fotografiile in galeria foto).

Paris 2008: Chevrolet - intre America si Europa
De asemenea, noul Chevrolet Orlando, deocamdata la stadiul de concept, a atras atentia jurnalistilor, mai ales ca versiunea de serie ce va urma va arata aproape la fel.

Paris 2008: Chevrolet - intre America si EuropaPata de culoare a reprezentat-o insa noul Chevrolet Camaro, versiunea de serie, masina fiind clar dintr-o alta lume. Mare, tipic american, Camaro arata clar ca americanii vor gasi metode a tine in viata muscle-car-urile indiferent de cat va ajunge sa coste benzina.

Un alt punct de interes a fost modelul Corvette ZR-1, bolidul care detine inca recordul pe Nurburgring pentru masinile de serie.

Paris 2008: Chevrolet - intre America si Europa

Paris 2008: Chevrolet - intre America si Europa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.