Modelul Soul, in care coreenii isi pun mari sperante a debutat la Paris.

Paris 2008: Debut pentru Kia SoulNoul model al celor de la Kia vrea sa arate ca producatorul sustine in continuare ofensiva inceputa cu cee'd. Soul este un model care arata bine si se vrea un automobil cu pedigree de SUV - cel putin asta sugereaza forma - pentru oras. Masina nu dispune insa de tractiune integrala si va miza pe stil, in primul rand, pentru a convinge clientela europeana.

Paris 2008: Debut pentru Kia SoulUn mare atu al masinii promite s afie nivelul de personalizare, unul destul de extins, asa ca fiecare client va putea opta pentru multe detalii legate de aspectul masinii.

Paris 2008: Debut pentru Kia Soul

Daca la exterior Soul are sanse sa impresioneze, la interior situatia este usor alta. Materialele folosite ar fi putut fi mai bune calitativ, pentru ca ele nu sunt la nivelul celor de pe cee'd, de exemplu.

Paris 2008: Debut pentru Kia SoulSoul va fi oferit cu un turbodiesel de 1,6 litri in doua variante de putere: 126 CP si 115 CP. Cei ce prefera benzina vor avea la dispozitie un propulsor de 1,6 litri si 122 CP, aproape identic cu cel de pe Kia cee'd si unul mai mare, de 2 litri, care dezvolta 142 CP. La nivelul transmisiilor se va putea opta intre o cutie manuala, cu 5 trepte si una automata, cu doar 4 trepte.

O alta noutate in cadrul standului Kia este modelul Sportage cu facelift, schimbarea usoara a designului partii frontale asigurand o prezenta mai moderna pentru SUV-ul coreean peste care au trecut ceva ani ani de la lansare.

Paris 2008: Debut pentru Kia Soul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.