Nu este nou, dar continua sa impresioneze - conceptul Renegade.

Renegade a fost prezentat prima data la Detroit, la inceputul anului, iar acum cei de la Jeep l-au adus si la Paris.

Paris 2008: Conceptul Renegade - atractia standului JeepMasina arata foarte bine si trezeste pofta de aventura off-road instant. In plus desi este un concept, pastreaza foarte bine imaginea de marca Jeep, asa ca nu este exclus sa vedem acesta interpretare de design si pe viitoare modele de serie Jeep.

Paris 2008: Conceptul Renegade - atractia standului Jeep
Renegade Concept da senzatia ca este genul de masina cu care poti merge oricand oriunde. Portierele sunt poate cele mai interesante detalii pentru ca sunt formate doar dintr-un cadru stilizat.

Interiorul este putin cam spartan, dar indicatoarele sunt toate digitale, iar display-urile contrasteaza cu simplitatea plansei de bord. Indicatoarele de bord comunica cu unitatea centrala prin sistemul wireless, ele putand fi scoase de utilizator din locasurile de pe bord.

Paris 2008: Conceptul Renegade - atractia standului JeepRenegade dispunde doua motoare electrice, cu o putere cumulata de 268 CP, acestea antrenand un sistem de tractiune integrala foarte performant, spun cei de la Jeep, cu reductor si diferentiale blocabile. Cand este nevoie de mai multa putere, sau este depasita autonomia de 60 km asigurata doar de motoarele electrice, intervine un propulsor cu 3 cilindri, de 1,5 litri, care furnizeaza inca 115 CP, in conditiile in care emite foarte putine noxe.

Paris 2008: Conceptul Renegade - atractia standului Jeep


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.