Japonezii de la Mitsubishi au "infratit" modelul Colt cu Lancer.

Paris 2008: Noul Mitsubishi Colt arata la fel ca LancerMitsubishi atrage anul acesta cu versiunea Sportback a lui Lancer, asa cum prefera ei sa denumeasca hatchback-ul pe baza modelului de clasa medie. E vorba, in special, de spatele sportiv, destinat celor ce au anumite probleme cu berlina, din punct de vedere al designului.

In plus, pentru cei de cocheteaza cu ideea de EVO, exista si optiuni Ralliart pe baza lui Lancer, acestea putand fi admirate (in amanunt) in standul japonezilor.

Paris 2008: Noul Mitsubishi Colt arata la fel ca LancerMitsubishi surprinde insa prin facelift-ul aplicat modelului Colt. E vorba de un al doilea facelift, pentru ca a mai fost unul, nu foarte consistent, anul trecut. Facelift-ul de anul acesta este insa foarte interesant, pentru ca "noul" Colt beneficiaza de o parte frontala mult modificata, de fapt o transpunere la scara mai mica a designului lui Lancer.

Paris 2008: Noul Mitsubishi Colt arata la fel ca LancerMasina arata acum mai deosebit, cu mai multe personalitate, dar destul de ciudat la prima vedere datorita blocurilor optice ale lui Lancer (dar mai mici) si grilei frontale foarte mari in raport cu dimensiunile masinii. Si stopurile au fost modificate, interiorul ramanand in mare parte la fel ca inainte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.