S-au stabilit cele 7 finaliste care vor lupta pentru cel mai ravnit titlu in Europa.

Cel mai ravnit titlu in Europa, la capitolul auto va fi disputat de sapte modele care au reusit sa intre in marea finala la Car of The Year 2009.

Organizatorii au anuntat cele 7 modele intre care se va da batalia finala la editia din acest an. Acestea sunt:

1. Alfa Romeo MiTo
2. Citroen C5
3. Ford Fiesta
4. Opel(Vauxhall) Insignia
5. Renault Megane
6. Skoda Superb
7. Volkswagen Golf VI

Care va fi Masina Anului 2009 in Europa? Iata finalistele!Interesant este faptul ca nici un model din segmentul premium nu au reusit sa intre in finala. BMW, de exemplu, nu are nici un model in finala din cele doua selectate initial (X6 si Seria 7). Nici Audi nu a reusit sa ajunga in finala cu A4 sau Q5. Lipseste, de asemenea, si Jaguar XF

Pe lista modelelor eligibile, stabilita acum ceva timp, figura si Dacia Sandero, dar modelul produs in Romania nu a fost inclus in modelele care vor participa la marea finala al carei cistigator va fi anuntat pe 17 noiembrie.

Juriul competitiei este format din 59 de jurnalisti auto din 23 de tari europene.

Se asteapta o lupta acerba (la nivelul punctajelor) intre noul Renault Megane si a sasea generatie VW Golf, modelele compacte fiind unele care vor avea un cuvant greu de spus la capitolul vanzari in Europa.

Voi ce model (din cele 7 finaliste de mai sus) ati prefera sa fie ales Masina Anului 2009 in Europa?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.