Constructorul german a decis sa alature modelul Tiguan SUV-urilor care ofera si versiune 4x2.

Volkswagen Tiguan pierde doua roti motrice, pentru cine il vrea asaDesi principala caracteristica a SUV-urilor este tractiunea integrala, care permite abordarea unor drumuri inaccesibile modelelor cu o singura punte motoare, iata ca exista cerere si pentru modele SUV 4x2.

Volkswagen Tiguan pierde doua roti motrice, pentru cine il vrea asaVolkswagen a mizat inca de la lansarea modelului Tiguan pe abilitatile off-road ale acestuia, existand si versiuni mai bine echipate pentru teren accidentat. Iata insa ca germanii au ajuns la concluzia ca exista cerere si pentru o versiune 4x2 a acestui model, asa ca masina poate fi cumparata, deocamdata doar in Germania, cu tractiune doar pe puntea fata.

Volkswagen Tiguan pierde doua roti motrice, pentru cine il vrea asaAceasta optiune este disponibila pe nivelul de echipare de baza, clientii putand alege intre motorul 1,4 TSI (150 CP) care consuma, in medie 7,4 litri de benzina la 100 km, sau propulsorul TDI, de 2 litri (140 CP) al carui consum mediu este de 5,9 l/100 km.

Voi ce credeti? Merita cumparat un SUV 4x2, doar pentru garda la sol mai inalta si pentru senzatia de siguranta data soliditatea si inaltimea masinii?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.