Un sumar al celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

Cosmetice auto si spalatorii auto
Cat de multumit esti de spalatoriile auto din Romania?"Buna ziua,
Am deschis acest subiect pentru a afla pareri, sugestii, sfaturi.
Cum preferati? va spalati singuri masina sau aplelati la serviciile unei spalatorii auto? Sunteti multumiti de serviciile pe care le presteaza? Pret/calitate?
Care spalatorie auto o recomandati? Ce va placut si ce va deranjat?" - userul "actirom".
Poti sa recomanzi ceva in acest sens? Gasesti intreaga discutie pe forumul Sotto.

Cat de multumit esti de spalatoriile auto din Romania?"Buna, am un BMW 318 TDS din 96 si am o problema la el! Porneste greu la cald. La rece, dimineata chiar la minus 10 grade porneste la o juma de cheie dar dupa ce fac cativa km cu el porneste foarte greu; la prima cheie, dar numai dupa cateva secunde, dupa ce il invarte de cateva ori! Care ar putea fii problema? Chiar cand l-am cumparat, am fost cu el la un tester si mi-a zis k ii apare o eroare la pompa de injectie si k v-a trebui sa o schimb in viitorul apropiat! Am mai fost la un mecanic, care mi-a zis ca electromotorul e de vina! Am schimbat bateria si bujiile si - aceeasi problema! Va rog sa ma ajutati care puteti! Mentionez ca motorul este de 1665 diesel, 90 CP!

Va multumesc anticipat!" - userul "pesimistul69". Daca il poti ajuta cu un sfat, gasesti intreaga discutie aici.

"Vreau sa-mi cumpar o skoda fabia sedan cu motor de 2,0,115 cp.posesorii,ce parere aveti de ea?vreau un sfat,multam" - userul "roxy_rox19". Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.