Mercedes ne arata primul video cu noul SLR Stirling Moss.

VIDEO: Mercedes SLR Stirling Moss intr-o prezentare de exceptie!"Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a-i face pe ceilalti sa inteleaga cata pasiune si ce nivel de performanta am pus in realizarea acestei masini". Cam asa si-au spus probabil cei de la Mercedes cand au creat primul clip video de prezentare al noului SLR Stirling Moss.

Acesta ultima serie limitata (doar 75 de unitati vor fi construite in a doua parte a anului viitor) este dedicata istoriei, mai precis palmaresului "sagetilor argintii" si implicit al legendarului pilot britanic Stirling Moss.

VIDEO: Mercedes SLR Stirling Moss intr-o prezentare de exceptie!Motorul masinii nu este o noutate. Un V8 supraalimentat, capabil sa produca 650 CP si sa imprime o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 3,5 secunde. Viteza maxima este de 350 km/h, iar cei de la Mercedes spun ca poate fi atinsa chiar daca parbrizul lipseste. Se pare ca cele doua mici deflectoare de aer, inalte de doar citiva centimetri, rezolva in mare parte problema curentilor de aer. Masina dispune de o mai mare apasare aerodinamica, iar franarea este sustinuta si de o frana aerodinamica, care actioneaza cand se franeaza de la mai mult de 120 km/h. Aceasta poate fi actionata si manual.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.