Implica-te in cele mai interesante discutii de pe forumul Sotto!

Alimentare cu gpl - avantaje si dezavantaje
Forumul Sotto"Pana la urma care sunt riscurile daca montez o instalatie de gaz pe masina? E vorba de o Hyundai Elantra, cu motor de 2000..
Eu am auzit diverse opinii, ba ca duce mai repede motorul, se uzeaza, ba ca vor scadea mult performantele, adica dispar multi din caii motorului, ba ca risc mult daca am accident cu butelia aia in spate. Unii mi-au zis chiar ca motorul o sa se deregleze si o sa consume enorm de multa benzina, cand nu merge cu gaz. Are careva GPL pe masina sa-mi spuna si mie cum se comporta?" - userul "jones". Participa la discutie pe forumul Sotto.

"Mai trebuie sa fac rodaj??
Forumul SottoAm un Renault Clio, nou. L-am luat cu 16 km la bord. OK. Eu acuma tre sa-I mai fac rodaj? Unii imi spun ca da, altii ca nu. La Renault mi-au zis ca tre sa am grija cu turele in prima mie de km, dupa aia nu mai conteaza cum merg cu ea..pot s-o duc si in zona rosie." - spune userul "dark". Tu ce parere ai? Ia parte la discutie pe forumul Sotto.

Cea mai mica distanta la franare
"Cred ca e la Porsche. Am vazut odata un 911 parca, cred ca era Turbo, care a franat de la 100 km/h in 34 de metri. N-am auzit de nici o masina de serie care sa franeze mai bine de atat.", spune userul "mikes". Gasesti intreaga discutie aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.