Pe fondul scaderii accentuate a vanzarilor, Dacia analizeaza posibilitatea reducerii preturilor cu pana la 2.000 euro.
Dacia Logan facelift Dacia analizeaza posibilitatea reducerii pretului la automobile in cuantum de pana la 2.000 de euro din costul actual, ca urmare a scaderii drastice a vanzarilor, a declarat vicepresedintele Automobile Dacia, Constantin Stroe. Totodata, acesta a sugerat extinderea programului rabla si la autoturismele achizitionate in leasing.
Dacia Logan faceliftConstantin Stroe, vicepresedintele Automobile Dacia, a declarat miercuri ca posibilitatea reducerii pretului la automobile este reanalizata. Potrivit acestuia, scaderea pretului luat in calcul de directiunea Dacia ar putea fi dedusa din marja de profit a producatorului de automobile, informeaza NewsIn.
Conform vicepresedintelui Automobile Dacia, vanzarile de automobile autohtone in Romania au scazut anul trecut la 81.945 de unitati comercializate, cu 26,1% mai putin fata de 2007.
Anuntul survine la doar o zi dupa declaratia directorului comercial al Dacia-Renault, Jacques Daniel, care sustinea ca nu vor fi operate modificari de preturi, neschimbate din septembrie 2006.
Ce parere ai? Comenteaza pe forum!

Citeste articolul integral pe 9AM


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.