Audi a incheiat foarte bine anul 2008, modelul A4 fiind un best-seller la categoria sa in Germania.
Audi A4 - Cel mai bine vandut model premium in Germania in 2008Constructorul german a avut un an 2008 foarte bun in tara de origine, modelul A4 fiind cea mai vanduta masina premium in Germania. Cei de la Audi spun chiar ca A4 a fost al doilea ca volum de vanzari dupa VW Golf, asta daca ne raportam la toate clasele. La nivelul anului trecut s-au consemnat 98.714 unitati Audi A4 livrate pe piata din Germania, vanzarile fiind mai mari decat ale principalilor competitori din segmentul premium: BMW Seria 3 si Mercedes C-Klasse.
Rezultate foarte bune a avut si modelul A6, care – desi trecut de prima tinerete – s-a vandut in 45.304 exemplare in Germania. Chiar si Audi TT a dominat la categoria sa – masini sport – cu 10.630 de exemplare livrate clientilor germani.
Audi A4 - Cel mai bine vandut model premium in Germania in 2008De altfel, marca Audi a avut un an 2008 de exceptie la nivelul intregii game de modele, constructorul german livrand anul trecut, in intrega lume, un numar de aproximativ 1.003.000 de automobile. Evident, nemtii au planuri ambitioase si pentru 2009, an in care vor sa-si mareasca cota de piata, care a atins anul trecut 8,1 procente pe piata locala si 4,8 procente in Europa de Vest.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.