Tesla a lansat o noua versiune a modelului roadster, un upgrade la platforma tehnica sintetizat cu numeleSport.

Tesla Roadster SportLa putin timp dupa debutul vanzarilor modelului sport electric Tesla Roadster, constructorul american a pus la punct un upgrade de care pot beneficia si cei care au primit deja masina. Tesla anunta ca, pana acum 150 de clienti si-au primit masina si alti 1.100 sunt pe lista de asteptare. Tesla Roadster Sport dispune, in primul rand, de imbunatatiri la suspensii, masina avand acum amortizoare si bare antiruliu ce pot fi ajustate conform preferintelor soferului. De asemenea, versiunea sport este livrata cu un set de jante speciale si cu pneuri sport, mai performante.
Tesla Roadster SportExista diferente si la nivelul puterii maxime, dar si la acceleratie. Propulsorul dezvolta 288 CP (fata de 248 CP la modelul de baza), iar acceleratia 0 – 96 km/h se face in 3,7 secunde (3,9 secunde la modelul de baza). Diferenta de pret intre Tesla Roadster Sport si modelul de baza este de 19.500 dolari, modelul cu upgrade avand un pret de 128.500 dolari.

O galerie foto completa cu Tesla Roadster gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.