Va invitam sa va implicati in cele mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

Citroen C3, o masina de care si-au batut joc!
Forum Sotto“Ma numesc Andy Abels si, posed un C3.Atunci cand cumparam o masina o luam dupa niste criterii pe care le stabilim in functie de necesitati si posibilitati.Mie mi-a placut la vremea respectiva forma C 3-iului, asa ca in luna ianuarie 2005 am comandat un C 3 cu motor de 1,4 16 valve de 92 cai.Din data de 04.04.2005, data la care am ridicat masina si pana in prezent am facut 140 000 km. Nu cred ca am facut 20 000 de km in oras. Toti acesti km au fost facuti la drum lung. Eu am un principiu, care spune asa: masina nu sufera de drum lung, ci de drum prost. Va dati seama ca, daca stiam si in general stiu exact cum sunt drumurile (cand trebuie sa parcurg un drum pe care nu am fost, ma informez din timp), preferand sa fac un ocol uneori destul de mare, tocmai pt a evita portiunea de drum mai proasta…….” – gasesti toata discutia pe forumul Sotto.
Volksvagen Golf 4, 1.4 16v
Forum Sotto“Recent am fost in germania si am cumparat un volkswagen golf 4, din 2001 1.4 benzina 16 valve avea la bord 102.987 km..reali spun eu pt k era mica diferenta intre actele ce le avea handlerul k fiind km reali dar si data in care a intrat pe usa handlerului. Eu spun k am facut o achizite buna asta dupa ce am vazut cel putin 20-30 de masini ininte sa ma decit la acest golf.” – userul “janos_ok27”. Discutia integrala o gasiti aici.
Radarele mobile sunt ilegale?
“Stirea aia cu nu stiu ce tribunal care a decis ca radarele mobile sunt ilegale e pe bune? Adica, daca ma ia un radar mobil eu pot sa-i zic ca nu are dreptul sa ma amendeze?” – userul “mikes”. Tu ce stii despre acest subiect? Exprima-ti parerea aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.