Renault relanseaza hatchback-ul de clasa mica, Clio, printr-un facelift reusit.
Renault Clio GT faceliftFrancezii au prezentat primele informatii si fotografii cu versiunea facelift a modelului Clio. Sunt informatii preliminare, dar macar putem vedea ce s-a facut la nivelul designului.Cele cateva poze prezentate de francezi sunt cele ale unei noi versiuni, Clio GT. Aceasta se vrea o optiune demna de luat in seama pentru cei de vor un hatchback, agil, sportiv, dar si convenabil ca pret. Clio GT va fi un hothatch pozitionat sub modelul RS. Va fi probabil mai putin puternic decat Clio RS, dar si mai accesibil. Renault nu a anuntat deocamdata ce motoare vor fi oferite pentru Clio GT.
Renault Clio GT facelift - InteriorFaceliftul modelului de clasa mica a presupus o redesenare a blocurilor optice, dar si a intregului spoiler fata. Grila din partea inferioara este acum mai lata pe verticala si mai ingusta pe orizontala. La interior nu s-au operat schimbari ample, dar una dintre noutati consta in oferirea unui sistem de navigatie integrat, de provenienta Tom Tom, pentru mai putin de 500 euro.
Renault Clio GT faceliftCeea ce vedeti in galeria foto sunt pozele versiunii GT, care va miza pe o suspensie mai sportiva si, dupa cum se poate observa, pe cateva artificii de design. GT dispune de faruri cu fond negru, buze pentru spoilerele fata spate, praguri sport si esapament cu doua iesiri. Deocamdata francezii nu au prezentat poze cu versiunea “normala” a lui Clio, ci doar cu versiunea GT. Mai multe informatii si o galerie foto completa vom avea la debutul masinii de la Salonul Auto de la Geneva, adica peste 3 saptamani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.