Constructorul spaniol a prezentat versiunea cu facelift a modelului de clasa compacta Leon.
Seat Leon faceliftModelul Leon, unul dintre succesele marcii spaniole pe piata auto, mai ales in ceea ce priveste publicul tanar a primit un facelift care va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva. Pana atunci avem insa cateva fotografii care arata schimbarile operate de designerii marcii. Si nu vorbim doar de Leon. Seat a ales sa prezinte un nou aspect si modelului Seat Altea.
Seat Leon, prezentat deocamdata doar in versiune FR, arata o parte frontala modificata mai mult la nivelul partii inferioare a spoilerului. Grila de aerisire este mai mare, la fel si zona care integreaza proiectoarele, iar liniile care vin de la montantii fata, pe capota, nu mai subliniaza atat de evident grila cu logo-ul Seat. Stopurile spate au fost, de asemenea, modificate, rotunjimea partilor interioare fiind inlocuita cu un o forma usor mai “ridicata”.
Seat Leon facelift - interiorLa interior, tabloul de bord este usor modificat, la fel si comenzile climatizarii si sistemului audio de pe consola centrala. Volanul (la versiunea FR) este usor aplatizat in partea inferioara si dispune de noi comenzi pentru sistemul audio si cruise-control, cele existente pe noul VW Golf.
Seat Leon faceliftLa nivel tehnic, motoarele sunt de 2 litri pe benzina, cu 211 CP si diesel de 2 litri si 170 CP, cu sistem common-rail. Toate propulsoarele cuplate la transmisia DSG beneficiaza de padele pe volan pentru schimbarea treptelor. Tinuta de drum ar trebui sa fie sensibil mai buna, datorita adaugarii unui sistem electronic XDS, care lucreaza cu ESP-ul si franeaza roata fata care pierde aderenta, asemeni unui diferential blocabil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.