Porsche Romania, importatorul marcilor Audi, Bentley, Lamborghini, Porsche, Seat, Skoda si Volkswagen, va lansa in perioada aprilie - mai modelele Seat Exeo, noile Altea si Leon, potrivit reprezentantilor companiei.

Seat Leon faceliftSeat prezinta in martie modelele facelift Leon, Altea XL si Altea Freetrack, la Salonul Auto de la Geneva, cu un design mai modern si noi motorizari.
Altea facelift vine cu zece motorizari, cinci diesel si cinci benzina. Cele mai performante motorizari sunt pe benzina 2.0 litri TSI cu 211 CP, iar diesel 2.0 litri TDI 170 CP cu noua tehnologie common-rail.
Seat Altea, Altea XL si Leon facelift vor fi disponibile in trei niveluri de echipare Reference, Style si Sport. Noul Leon vine si cu echiparea FR.
Seat Exeo, noua limuzina sport de clasa medie, are un pret de pornire de 20.200 euro in Franta pentru motorizarea de 1,6 litri benzina 102 CP echipare Reference. Motorizarea diesel de 2,0 litri 170 CP are un pret de 28.295 euro.
Seat Exeo se va lansa cu trei motorizari pe benzina de 1,6 litri 102 CP, 1,8 litri 150 CP, 2,0 litri 200 CP si cu trei motorizari diesel common rail de 2,0 litri 120 CP, 143 CP si 170CP.
Noul model Seat, care se bazeaza pe generatia anterioara Audi A4 are 4.6 m si va fi disponibila in versiunile Reference, Stylance si Sport. Modelul se va fabrica la Martorell, langa Barcelona.

Sursa: Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.