Va prezentam o sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

Peugeot 407 HDI sau vw passat TDI?
Forumul Sotto"Situatia este asa. Am un prieten care tre sa decida ce masina sa cumpere firma la care lucreaza. Sefii lui i-au spus sa se intereseze si sa aleaga intre Peugeot 407 si VW Passat, obligatoriu diesel ca masina va circula mult, cam 50-60 mii pe an, poate mai mult. Acu discutam intre noi si ne contrazicem care diesel e mai bun, HDI-ul sau TDI-ul? El zice ca TDI-ul, ca sunt multe motoare din astea in RO si se vand bine inca, deci sunt fiabile, eu zic ca asa cum or fi francezii la fiabilitate in general, HDIurile le-au facut mai bune decat TDI-urile.
Pe de alta parte amandoi sintem de acord ca 407 arata mai bine
Voi ce ziceti? " - userul "americanu". Voi ce preferati? HDI sau TDI? Passat sau Peugeot 407? Spuneti-va parerea pe forumul Sotto.

Taxa auto - o aberatie pe banii nostri!
"Eu nu mai inteleg nimic. Am cumparat o masina noua, la care am platit 8 mili si ceva taxa de prima inmatriculare. Evident, acum o suspenda pentru masinile noi, dar fara ca eu si toti cei care au platit-o sa primim banii inapoi! E normal?? Adica eu a trebuit sa platesc pt ca am cumparat masina cand nu era criza auto? Apoi s-a declarat criza si nu se mai plateste... e aberant!" - Tu ce parere ai despre taxa auto in conditiile in care se pare ca va fi dubla si nu tripla? Comenteaza aici.

Ce sa cumpar la 10.000 euro, masina noua?
"As vrea sa iau o masina noua, cu maxim 10.000 Euro. Vreau sa fie mica, consum rezonabil, fiabila si sa nu aiba service si intretinerea scumpe, mai ales ca este obligatoriu sa treci pe la service ca sa pastrezi garantia. Orice sfat este bine venit, mai ales din experienta proprie. Multumesc, AD ". Tu ce masina noua ai recomanda la 10.000 euro? Spune pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.