Cu putin timp inaintea prezentarii oficiale a aparut prima poza cu a doua generatie a modelului Sorento.
Noua Kia SorentoKia a pregatit a doua generatie a modelului Sorento, iar masina va fi prezentata oficial in cel mult doua luni. O prima poza a aparut deja pe internet si ne arata exact designul noului SUV al coreenilor.
Actuala generatie Sorento a inregistrat un succes insemnat pentru ca a fost unul din primele modele SUV full-size cu un pret sensibil sub cel al modelelor de la momentul aparitiei masinii, in anul 2003. Cum nici nu a inregistrat probleme majore de fiabilitate, Sorento a confirmat din punct de vedere al vanzarilor, fiind preferata celor care isi doresc un SUV modern, capabil sa se descurce bine in teren greu, dar nu sunt dispusi sa plateasca pretul unui Land Cruiser.
Noua Kia SorentoA doua generatie vine cu un design in ton cu vremurile actuale, dar promite si un pachet tehnic foarte atragator, mai ales la nivelul motorizarilor, pentru ca exista unele zvonuri conform carora Sorento isi va pierde din aptitudinile off-road in favoarea unui comportament rutier mult mai bun. Un nou motor diesel promite sa devina preferatul celor ce prefera puterea, dar si economia de combustibil. Este vorba de un propulsor de 2,2 litri care dezvolta 200 CP (o putere litrica excelenta pentru un diesel) si care respecta normele Euro 5. Sorento va mai putea fi echipat si cu un motor pe benzina de 2,4 litri, cu 4 cilindri, dar si cu un V6 de 3,8 litri. De asemenea, pe langa cutia de viteze manuala, oferita in echiparea standard, va mai exista si optiunea uneia automate, cu 6 trepte.

Sursa: Kia World


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.