Va prezentam cele mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

Citroen C-Crosser"Am un C-Crosser din septembrie 2008. la 12.000 km s a topit ambreiajul. citroen romania refuza sa recunoasca defectul de fabricatie si cere 56 mil. reparatii. in romania citroen a pierdut nenumarate procese legate de ambreiaj, dar ei persista in a nega problema ambreiajului la masinile lor. consider ca sunt furat de citroen si trb sa stie toata lumea care are de gand sa se orienteze catre aceasta firma tepara ce ii poate astepta. si nu e prima problema la citroen. sunt recidivist si eu de abia acum am inteles ca CITROEN E O MARE TEAPA IN ROMANIA. MARE ATENTIE LA CITROEN. INTREBATI INAINTE SA PIERDETI BANII. si faza cu LOOK valabila in situatii grele de zapada, noroi, nisip. nu o vor recunoaste in veci cei de la citroen romania. o considara FOLOSIRE DEFECTUOASA. MARE ATENTIEc-crosser este recunoscut in garantie ( dar nu puneti baze prea mari in asta ) doar pe asfalt si nu in aglomeratie, bara la bara. DISTRUGE AMBREIAJUL. DE 30 ZILE TOT ASTEPT SA VINA PIESELE PENTRU C-CROSSER, DAR NU MAI APAR. IN TOT ACEST TIMP PLATESC LA CITROEN UN C4 CU 120 RONI/ZI PE CARE L AM PRIMIT IN PRIMA FAZA DE LA ATS, IAR DUPA VERDICTUL CELOR DE LA CITROEN ROMANIA ( CA FOLOSIRE DEFECTUOASA ) MI AU CERUT 120 RONI/ZI." Spune-ti parerea pe forumul Sotto!

"Salut!! am si eu o problema la masina..am un passat din 2003 si de ceva timp imi trancane ceva in bord..ca si cum un plastic ar fi dezlipit si cand iau curbe se aude ceva miscandu`se in bord..de dat bordu jos mi`e putzin cam frica avand in vedere c mecanici avem la noi mi`e ca nu mi`l mai pune bine..voi c credeti?". Gasesti intrega discutie aici.

Audi A4/A3 - Opel Vectra - VW Golf IV?
"Vreau sa imi iau o masina in jur de 6000 de euro. Nu stiu pt ce sa optez. De foarte multa vreme am pus ochii pe Opel Vectra, stiu ca este usor de intretinut. In banii astia ma pot incadra si pentru un Audi A4 din 2000-2001 sau A3 din 2002-2003 sau VW Golf IV tot asa de prin 2002. Ce imi recomandati?" Spune-ti parerea aici!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.