Renault a lansat o editie speciala a modelului Laguna Coupe, la un pret mai mic decat versiunea de baza.
Renault Laguna Black EditionFrancezii de la Renault incearca sa impuna pe piata modelul Laguna, stiut fiind faptul ca hatchbach-ul si break-ul n-au fost primite de clienti chiar entuziast. Coupe-ul este insa o versiune care promite, chiar daca are un target mai restrans. Cum coupe-ul - prima versiune de acest gen pentru Laguna - are sansa sa se impuna, francezii pornesc ofensiva cu o editie speciala, Laguna Coupe Black Edition, care - pe langa faptul ca se adreseaza celor ce vor ceva mai special - vine si cu un pret mai redus fata de versiunea "normala", acesta fiind regasit in plusul de echipamente de confort.
Renault Laguna Black EditionBlack Edition presupune culoarea neagra sau gri a caroseriei, plus cateva echipamente despre care francezii spun ca reprezinta un avantaj de 4.250 euro pentru client: jante speciale de 17 inch, faruri bi-Xenon, clima individuala cu senzor de calitate a aerului, 6 airbag-uri, tempomat cu limitator de viteza, senzori de parcare si sitem audio cu Bluetooth.
Aceasta editie speciala vine echipata cu propulsorul dCi de 150 CP, al carui consum mediu este de 6 litri/100 km, iar autonomia ar putea atinge, sustin francezii, aproximativ 1.000 km.
Pretul masinii este de 29.500 euro in Franta, dar cu bonusul de 200 euro pentru emisii scazute de noxe, plus cei 1.000 euro pe care-i ofera statul francez la predarea unei masini vechi, la care Renault mai adauga niste reduceri suplimentare, pretul poate ajunge la o valoare si mai mica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.