Seat se prezinta la Barcelona cu Ibiza FR, model complet nou si Leon Cupra, modelul cu facelift.
Seat Ibiza FRSeat a prezentat caracteristicile celei mai sportive versiuni a modelului Ibiza, care va concura cu hothatch-urile de clasa mica. Noua Ibiza FR dispune de propulsorul de 1,4 litri TSI, cunoscut de pe modelele VW, puterea maxima fiind in cazul modelului Ibiza FR de 150 CP. Motorul este cuplat la o cutie de viteze DSG cu 7 trepte si comenzi pe volan. Pentru a imbunatati tractiunea, spaniolii au decis sa echipeze masina si cu sistemul XDS care lucreaza impreuna cu ESP-ul franand roata care pierde aderenta.
Seat Ibiza FRDin punct de vedere al designului, Ibiza FR vine cu un spoiler fata mai sportiv, cu o grila de mari dimensiuni, dar si cu doua tevi de esapament plasate in cadrul unui difuzor de aer. Spaniolii nu au anuntat inca performantele dinamice ale masinii, dar este de asteptat ca acestea sa fie foarte bune pentru acest nivel de putere, in mare parte datorita si greutatii reduse a masinii.
Seat Leon CupraO alta noutate este modelul Leon Cupra cu facelift. Leon Cupra dispune de un motor de 2 litri TFSI care produce 240 CP. Acceleratia 0 - 100 km/h este posibila in 6,4 secunde, viteza maxima este de 247 km/h, iar consumul mediu oficial inregistreaza valoarea de 8,3 l/100 km.
Seat leon Cupra


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.