Opel Insignia OPC, va fi lansata la inceputul lunii mai, avand premiera la Salonul Auto de la Barcelona, la zece ani dupa lansarea primului model OPC (Opel Performance Center).
Opel Insignia OPCInsignia OPC are un motor V6 Turbo 2,8 litri benzina 325 CP si transmisie manuala cu sase trepte de viteza. Modelul Insignia OPC atinge o viteza maxima de 250 km/h (restrictionata) si accelereaza de la 0 la 100 km/h in sase secunde. Sasiul deja foarte performant al autovehiculelor Insignia a fost supus unei reglari fine pentru varianta OPC, prin reducerea garzii la sol cu 10 mm fata de sasiul Insignia (versiunea sport cu tractiune integrala).
Opel Insignia OPCNoul sasiu mecatronic a fost prevazut, de asemenea, cu o noua punte fata. Arhitectura suspensiei fata a modelului Insignia OPC pastreaza asa numita bara McPherson, insa inginerii de la Opel Performance Center au dezvoltat o varianta superioara, denumita HiPerStrut („high performance strut" - bara cu performante ridicate).
Vauxhall Insignia VXRInsignia OPC este prevazuta cu o suspensie adaptativa FlexRide, care nu se adapteaza doar situatiei de conducere si stilului de conducere, ci si preferintelor soferului. Soferii OPC pot selecta trei moduri sport diferite: modul standard pentru setari de confort ridicat, un mod Sport special si modul OPC pentru performante optime.
Citeste articolul integral pe Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.