Va prezentam cele mai noi subiecte de pe forumul Sotto.
"Salut. Am si eu o intrebare: o masina adusa din Italia cu instalatie gpl omologata - este un euro 2 sau euro 3 - trebuie sa plateasca taxa de inmatriculare? este considerata hibrida sau nu? multumesc" - userul "sven_ss". Ii poti raspunde pe forumul Sotto.
Renault Clio RS

Renault Clio RS"Un prieten de-al meu e innebunit dupa hothatch-uri. Vroia o Astra OPC, dar nu si-o permite. Acu a aflat de la cineva de Clio RS. Ma rog, stia de ea, dar acum cica ar fi super ok la pret. O vrea noua, ca genu asta de masini nu merita cumparate sh..trag toti de ele si nu e sigur ca la tine o sa ajunga ok. Voi ce parere aveti? Poate stiti pe cineva care are asa ceva. Masina e 19.500 oficial. Avand in vedere criza...cica se mai negociaza". Gasesti intreaga discutie aici.
Cu scuterul pe contrasens
Suzuki"Eu n-am nimic cu cei pe doua roti. Sunt atent la cei de pe langa mine, ma asigur, le fac loc sa treaca daca am spatiu, etc., adica sunt perfect constient ca au acelasi drept sa mearga pe sosele ca si mine. Dar sunt multi nesimtiti! Nu pot sa pricep de ce unii pe scuter/motocicleta depasesc colanele de la semafor pe contrasens?! Daca ai doua roti e legal sa faci asta? Plus ca nu pricep de ce politia nu-i vede niciodata?
Ar trebui sa le suspende permisul pentru chestia asta..daca au permis!!". Participa si tu la discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.