Va prezentam cele mai noi discutii de pe forumul Sotto.
"Voua care masina va place mai mult intre Kia ceed si Hyundai i30? Personal imi place tare mult ceed-ul, cred ca e mai reusita ca design, dar multi spun ca Hyundai i30 este mai fiabil. Stiu ca in afara de design sunt aceeasi masina, asa ca ma intreb cum ar putea fi una mai fiabila decat alta, daca au aceeasi mecanica, motoare, cutii de viteza etc. Plus ca pe strada vad multe ceed-uri si mai putine i30, pentru ca ceed e mai ieftina. Deci, voua care va place? Ati auzit de probleme la vreunul din modelele astea?" Gasesti intreaga discutie aici.
Recomandati o masina second hand pana in 4.000 euro
"Am o problema, pentru mine este destul de grava am niste bani undeva la 4000 E am facut rost de ei cu chiu cu vai imi trebuie o masina. nu vreau sa iau nimic din tara sh ,pt ca sunt patit si nu reusesc sa gasesc nimic in care sa nu mai bag pe putin inca 1000e ,nu mai vreau sa fac asta pt ca nu imi mai permit , pe scurt am cautat ceva in bani astia pe mobile.de, am gasit o gama maricica de masini, am cautat ca tot ce am ales sa fie pe germania ,ani intre 2000 si 2002 restul imi depaseau bugetul , nui problema de inmatriculare pt ca o sa fac inmatricularea pe bulgaria , problema mea este ca nu stiu ce masina sa aleg din cele peste care am dat, cateva modele de opel, cateva de fiat , cateva de reno in mare majoritate reno clio, nu am precizat ca tot ce am cautat este pe motorizare disel , prefer motorizarea disel, chiar si cateva modele de rover asta este preferatul meu este ceva mai luxos, in poze , voi pareti ca sunteti mai cu experianta ca mine ,din aceste cateva modele ce m-ati sfatuii sa iau ,ce este mai rezistent ca piese ,mai ieftin de intretinut , mai de incredere in trafic, macar o juma de an sa ma tina fara sa bag bani in amortizoare fuzete, rulmenti de directie sau motor, ma refer la piesele ff scumpe ,as avea mare nevoiee de un sfat in domeniul asta pt ca sincer m-am saturat de tepe si sfaturi proaste, am schimbat pana acum aprope de 4 masini in care am bagat bani multi, au fost niste rable , dar ce sa fac vroiam lux mai mult pe bani putini, teapa mea , va multumesc anticipat! a si era sa uit mai era un model preferat de mine kia carnival cred ca se numea imi placea marimea ei destu de marticica sa bagi o gasca de nebuni , din nou mersi". Spune-ti parerea aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.