Dacia a prezentat primul clip video cu noul crossover al marcii, Sandero Stepway.
Dacia Sandero StepwayModelul Dacia Sandero Stepway era asteptat pe piata, dupa ce in urma cu cateva luni au debutat vanzarile versiunii similare sub sigla Renault. Sandero Stepway nu trebuie confundat cu versiunea SUV. Masina are tractiune doar pe puntea fata, garda la sol inaltata cu 20 mm si o serie de protectii pentru partea inferioara a caroseriei.


Dacia Sandero StepwayDacia Sandero Stepway este asamblat in Romania, la Pitesti si va fi oferit cu doua propulsoare. Este vorba de motorul pe benzina, de 1,6 litri si 90 CP, al carui consum mediu este de 7,6 l/100 km si de turbodiesel-ul dCi de 1,5 litri, in varianta de 70 CP. Acesta este creditat cu un consum mediu de 5,3 l/100 km.
Sandero Stepway va putea fi comandat din luna iulie, iar livrarile vor incepe in septembrie. Garantia va fi de 3 ani in limita a 100.000 km.
Dacia Sandero Stepway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.