Va prezentam cele mai noi discutii de pe forumul Sotto.
Forum Sotto"Salut.. Ce ziceti de FIAT BRAVO?E BUNA MASINA ASTA? "majoritatea" spun ca NU E FIABIL, CA ...SI CA..... cu toate astea o sa-mi iau noul BRAVO (asta ca sa-mi fack damblaua). Am optat pt M-jetul de 1.6 120 cp. Cine are Bravo? e multumit de masinutza?". Spune-ti parerea pe forumul Sotto.
"Salutare! Doresc sa-mi schimb si eu Daciuta 1310 cu o masina noua. Oscilez intre un Logan si un Fiat Linea. As dori ceva pareri despre Linea. Cum se comporta, fiabilitate, spatiu interior, costuri piese si revizii si un sfat pentru alegere. Multumesc." Comenteaza aici.
"M-am hotarat sa-mi iau o masina si m-am oprit la un Peugeot 206 Sedan.Imi poate spune cineva daca reviziile sunt scumpe sau nu?". Iti poti spune parerea despre acest subiect pe forumul Sotto.
Audi A6 sau VW Passat?
Forum Sotto"Nu pot sa ma hotarasc. trebuie sa cumpar o masina break si am de ales intre un A6 din 2000 cu 150 cp si 2500 cm cubi,un Mondeo din 2004 tdci de 2000cm cubi si un Passat din 2005 de 1,9 tdi. Ma intereseaza parerea voastra in ceea ce priveste cheltuielile de intretinere, ce pica mai repede la ele, la ce sa fiu atent la achizitie si cum pot sa imi dau seama daca s-au facut modificari la kilometraj sau daca a fost lovita sau nu. La care ma sfatuiti sa-mi indrept atentia?". Intreaga discutie o gasesti aici.
Maserati Quattroporte 3,2 evo
"Salut baieti am o mica problema si as dori sa va cer cateva sfaturi de curand m-am indragostit de un Maserati Qattroporte 3,2 evo din 1998 si as dori sa-l achizitionez . Iar acuma o intrebare. Oare l-as putea inmatricula in Romania?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.