VW a prezentat primele detalii si fotografii ale noului Golf Variant (break)
VW Golf VariantCea de-a patra versiune de caroserie a noului Golf, dupa modelul in 3 usi, 5 usi si Golf Plus a fost prezentata de germani, care mizeaza si in cazul noii generatii a acestui break pe popularitatea lui in randul flotelor. Asta pentru ca si vechiul Golf Variant a fost preferat de multe companii pe parcursul duratei sale de productie.
VW Golf VariantNoul Golf break afiseaza aceeasi parte frontala cu a versiunii hatchback, iar spatele este aproape identic cu al generatiei precendente. Cineva care nu cunoaste foarte bine masina nu va putea face diferenta doar pe baza stopurilor foarte usor modificate si cu un alt ranjament intern.
VW Golf VariantLa data lansarii pe piata (deja se primesc comenzi in Germania), noul VW Golf Variant va putea fi echipat cu un propulsor turbo, pe benzina, de 1,4 litri si 122 CP si doua turbodiesel-uri de 105 CP, respectiv 140 CP. Pe parcurs vor fi introduse alte doua motoare, de 80 CP si 102 CP, urmand ca cel mai puternic model sa primeasca un motor turbo de 160 CP. In afara de transmisiile manuale oferite in echiparea standard, clientii vor putea opta pentru cutia DSG, in combinatie cu anumite propulsoare.
VW Golf VariantVW spune ca unul din avantajele principale ale acestei game de motorizari este economia de combustibil. De exemplu, motoarele de 122 CP si 160 CP afiseaza un consum mediu de 6,3 l/100 km, respectiv 6,4 litri/100 km. Aceste valori scad cu cateva sute de grame/km cand motoarele sunt cuplate la cutia DSG.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.