Dupa ce a facut senzatie la Salonul Auto de la Paris si a fost recompensat cu premiul Louis Vuitton pentru cel mai reusit concept car, GTbyCitroen a iesit pe circuit.
GTbyCitroenIn acest weekend, GTbyCitroen a fost vedeta cursei de 24 de ore de la Nürburgring. Sambata, in deschiderea cursei, conceptul creat de Citroën a parcurs un tur de onoare pe circuitul legendar, dupa care a fost parcat la standul celor de la Polyphony, creatorul jocului Gran Turismo 5.
GTbyCitroenAparitia pe circuitul de la Nürburgring nu va ramane singura de acest gen pentru conceptul GTbyCitroen.
Pe 12 iunie, conceptul isi va face aparitia pe circuitul de la Le Mans. GTbyCitroen va putea fi admirat in deschiderea cursei, in timpul paradei pilotilor, la care participa peste 150 de concurenti care vor lua startul in celebra cursa de 24 de ore.
Dupa experienta Le Mans, GTbyCitroen va ajunge la Festivalul Vitezei de la Goodwood, in Marea Britanie. In perioada 3 – 5 iulie, conceptul se va afisa in compania unor modele legendare care s-au evidentiat, de-a lungul timpului, prin performantele lor extraordinare.
GTbyCitroenCu modelul GTbyCitroen, Citroën devine primul constructor care face un salt in lumea virtuala: GTbyCitroen este prima replica a unui vehicul conceput pentru lumea digitala. Modelul este rezultatul parteneriatului dintre Citroen si Polyphony, creatorul jocului Gran Turismo 5 pentru Playstation 3. Vandut deja in peste 50 milioane de copii in intreaga lume, jocul Gran Turismo este recunoscut pentru calitatea grafica, design si realism. GTbyCitroen este un vehicul care poate sa faca fata celor mai puternici adversari din noul joc Gran Turismo 5.
Sursa: Citroen


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.