Noua masina condusa de Andreea Esca este un BMW X3 2.0d, oferit de Automobile Bavaria.
Andreea Esca a schimbat masina practica, de oras, cu un model mai bine adaptat sezonului care incepe, ce aduce mai multe optiuni de calatorie pentru familiile cu copii.
BMW X3 - Andreea EscaPretul de pornire al BMW X3 este de 30.150 euro fara TVA, iar modelul condus de Andreea Esca, X3 xDrive 2.0d, pleaca de la 32.850 euro fara TVA. Pentru un plus de confort, masina cu transmisie automata este dotata cu volan sport multifunctional imbracat in piele, scaune sport incalzite pentru sofer si pasagerul din dreapta, sistem de spalare a farurilor, senzori de parcare, senzor de ploaie, aer conditionat automat, compartimente de stocare suplimentare.
BMW X3 - Andreea EscaAndreea Esca explica: „Am mai folosit BMW X3 si s-a dovedit a fi o masina idela pentru calatoriile alaturi de familie. Cu toate astea, are dimensiuni potrivite si pentru oras, mi se pare o masina completa.”
Modelul X3 2.0d inlocuieste BMW-ul Seria 5 Touring folosit pana acum de Andreea Esca.
Sursa: Automobile Bavaria
BMW X3 - Andreea Esca


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.