O selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

Ford Fiesta 2002"Salut tuturor! As vrea sa aflu mai multe despre Ford Fiesta 1.4 TDCI din 2002. As vrea sa aflu mai multe detalii tehnice, cum ar fi turatiile optime pentru Turbo, am auzit ca s-ar putea defecta daca merg cu motorul sub-turat... dar nici prea turat n-as vrea sa fie pentru ca e masina lu` tata... (intelegeti voi ) si daca s-ar putea ... de curiozitate ... timpul 0-100km/h si cam atat... nu vreau sa va stresez prea tare :D. Multumesc mult!" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.
Cat de fiabile sunt masinile chinezesti? Hover CUV?
Hover CUV"Are cineva idee cat de fiabil e modelul Hover CUV? Ma rog, cat de fiabile sunt masinile chinezesti in general? Am tot vazut pe strada Hover CUV..nu arata rau, plus ca l-am vazut si la o firma de paza, care are mai multe modele pentru interventie. M-am interesat si cica are motor Mitsubishi, deci ar trebui sa fie ok motorul, nu? Pe mine ma intereseaza cum sta si la restul.. suspensii, parte electrica. Multi zic ca e praf si ca se strica mereu." Comenteaza pe forumul Sotto!
Alfa Romeo Mito mai tare ca Mini - 14.000 euro in Romania
Alfa Romeo MiTo"Alfa MiTo arata muult mai bine decat Mini! Si este si mai ieftina. Mie cel putin imi place mult mai mult, pacat ca nu are motorizari asa tari ca Mini. Plus ca nu exista un MiTo de peste 200 CP, cum are Mini JCW. Voua cum vi se pare? Oricum, parerea mea este ca un MiTo este mult mai convenabil decat un Fiat 500 la cum arata!" Spune-ti parerea aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.