Constructorul ceh vrea sa lanseze un concurent pentru Dacia Logan in aproximativ 3 ani.
Skoda Octavia TourCehii sunt inca in faza deciziilor in privinta lansarii unui concurent pentru Dacia Logan in segmentul low-cost, dar au trasat deja cateva variante, informeaza Mediafax. Skoda ia in calcul sa ofere o versiune cu facelift a Octaviei Tour care sa rivalizeze cu Dacia Logan. Probabil ca preturile vor fi usor mai mari decat cele ale modelului romanesc, dar cehii se bazeaza si pe numele Skoda, mai puternic decat Dacia.
Skoda Octavia TourOctavia Tour este prima generatie Skoda Octavia, pe care constructorul ceh a mentinut-o in productie, masina fiind oferita in paralel cu cea de-a doua generatie Octavia. Masina a inregistrat un succes notabil chiar si dupa aparitia noii Octavia, datorita preturilor mai mici, posibile pentru ca investitia in prima generatie a fost deja amortizata.
Skoda Octavia TourLa acest moment Octavia Tour se vinde in Romania la preturi incepand cu 12.403 euro, cu TVA inclus, pentru hatchback-ul cu motor pe benzina de 1,4 litri si 75 CP. Mai sunt oferite inca doua motorizari pe benzina - 1,6 litri (102 CP) si 1,8 litri Turbo (150 CP), dar si un turbodiesel de 1,9 litri si 101 CP.
Skoda Octavia TourOficialii Skoda spun ca Octavia Tour va mai rezista pe piata, in aceasta forma, aproximativ 3 ani, in functie de vanzarile inregistrate. Apoi, o versiune cu facelift si cu preturi mai mici, ar putea intra in acelasi segment cu Dacia Logan. O alta varianta pentru un model low-cost, pe care cehii o analizeaza inca, este dezvoltarea unei masini noi, dar acest lucru ar necesita o investitie mai mare.
Sursa: Mediafax


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.