Dacia Sandero Stepway a fost lansata ieri pe piata din Romania.
Dacia Sandero StepwayPrezentat acum aproximativ o luna, la Salonul Auto de la Barcelona modelul Sandero Stepway a fost lansat ieri si in Romania. Sandero Stepway este o versiune speciala a lui Sandero si se adreseaza in primul rand clientilor tineri, care vor o masina individualizata fata de Sandero-ul normal. Stepway nu reprezinta SUV-ul asteptat de la Dacia, ci este un model cu aspect de off-road si cu posibilitati de trecere putin mai mari datorita caroseriei inaltate cu 20 mm.
Dacia Sandero StepwayMasina se distinge prin faptul ca partea de jos a caroseriei este "imbracata" cu elemente care sugereaza o mai mare robustete in teren greu. Scuturile fata - spate, pragurile si aripile conturate sunt elementele care fac diferenta, plus farurile pe fond negru. Din punct de vedere tehnic nu exista schimbari majore, in afara suspensiilor inaltate.
In Romania, Sandero Stepway este disponibil cu doua propulsoare, unul pe benzina si unul turbodiesel. Dacia Sandero StepwayMotorul pe benzina este cel de 1,6 litri si 90 CP, care ii permite masinii sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 12,4 secunde, viteza maxima fiind de 163 km/h. Valorile sunt cu 0,9 secunde, respectiv 11 km/h mai mici decat in cazul modelului Sandero normal. Consumul mediu al modelului Stepway cu acest motor este de 7,6 l/100 km, adica cu 0,3 l/100 km mai mult comparativ cu versiunea Sandero normala, echipata cu acelasi motor. Pretul lui Sandero Stepway in aceasta configuratie este de 9.200 euro.
Dacia Sandero StepwayCei ce prefera motorizarea diesel, au la dispozitie dCi-ul de 1,5 litri si 70 CP. Acest propulsor permite o acceleratie 0 - 100 km/h in 15,7 secunde si o viteza maxima de 150 km/h, in conditiile unui consum mediu de 5,3 l/100 km. Echipat cu acest motor, Sandero Stepway are un pret de pornire de 10.400 euro.
Masina poate fi comandata in reteaua Dacia incepand cu 23 iunie, iar garantia oferita de producator este de 3 ani sau 100.000 km.
Voua cum vi se pare noua Dacia Sandero Stepway? Care credeti ca sunt avantajele ei si carei categorii de clienti ii este adresata?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.