Noul SUV hibrid Lexus RX 450h este disponibil in Romania la preturi intre 60.082 euro cu TVA si 75.931 euro cu TVA.
Cea de a doua generatie a modelului RX are o motorizare de 3,5 litri benzina 249 CP, plus doua motoare electrice.
Lexus RX 450hCu o putere maxima de 299 CP, sistemul Lexus Hybrid Drive ofera modelului RX 450h o viteza maxima de 200 km/h. Datorita transmisiei variabile continue, va accelera de la 0 la 100 km/h in 7,8 secunde.
RX 450h are un consum de 6,3 l/100 km si emisii de CO2 de 148 g/km. Trei noi moduri de rulare, ECO, EV si SNOW, sporesc eficienta consumului de combustibil al sistemului hibrid.
Lexus RX 450h“Suntem foarte optimisti in ceea ce piveste modul in care va fi primit de catre clientii din Romania noul RX450h. Asteptam vanzari record pentru acest model si apreciem ca noul RX va contribui decisiv la atingerea obiectivului Lexus in Romania – obtinerea unei cote de 2% din piata auto premium”, a declarat Mihai Bordeanu, Lexus Balkans Division Director.
Suspensiile au fost reproiectate, si a fost introduse optional un sistem de Stabilizare Activa actionat electric, care sporeste dinamica si stabilitatea noului model sau suspensii pneumatice cu 4 trepte de inaltime.
Lexus RX 450hRX 450h beneficiaza de un habitaclu complet nou. Bordul noului SUV este divizat in doua zone distincte: partea superioara, Zona de Afisaj, si partea inferioara, Zona de Comanda, care permite accesul la comenzile sistemului, cum ar fi cele amplasate pe volanul multifunctional sau comanda „Remote Touch” - o interfata actionabila pe principiul mouse-ului de calculator.
Lexus RX 450h
Citeste articolul integral pe Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.