Va prezentam cele mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

As vrea sa imi cumpar un BMW 316 (1.6 cmc benzina) sau 318 (1.8 cmc benzina si as avea rugamintea sa imi spuneti cateva date reale, pentru ca pana acum toti pe cei care i-am intrebat se contraziceau unii pe altii. Ma intereseaza taxa de poluare (reala), consumul si cel mai important "bubele" care le poate avea o astfel de masina! Multumesc anticipat! Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Indecis - Golf 3 sau 4?
"vreau un golf...da nu ma pot decide exact care e combinatzia cea mai buna..combinatzie in sensu de:golf 3 1,9 diesel ,golf 4,etc....cine se pricepe mai bine..sa ma ajute daca poate..eu sunt cam pe langa". Poti raspunde pe forumul Sotto.

Mercedes E220

"M-ar interesa parerea voastra despre Mercedes E220 anul faricatiei 2005-2006undeva pe la 200000 Km.La ce trebuie sa fiu atent?Multumesc anticipat". Spune-ti parerea aici.

Fiat Bravo 1,6 MJet
"salut.. ce ziceti de FIAT BRAVO?E BUNA MASINA ASTA?"majoritatea" spun ca NU E FIABIL, CA ...SI CA..... cu toate astea o sa-mi iau noul BRAVO (asta ca sa-mi fack damblaua). Am optat pt M-jetul de 1.6 120 cp. Cine are bravo? e multumit de masinutza?" Intreaga discutie o gasesti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.