Audi ofera pentru modelul Q7 cu facelift un propulsor turbodiesel care respecta normele Euro 6.

Audi Q7 faceliftSUV-ul Audi Q7 a primit recent un facelift estetic, dar si tehnic, germanii mizand in continuare pe popularitatea modelului printre amatorii de SUV-uri premium, chiar daca vanzarile nu mai sunt deloc la nivelul initial, cel dinainte de declansarea actualei crize economice. In plus, Audi vrea sa creasca atractivitatea modelului si in fata clientilor americani, prin intermediul unui turbodiesel foarte "curat".
Audi Q7 faceliftAudi a imbunatatit punctele forte ale modelului Q7, sporindu-i avantajele si facandu-l mai rafinat, mai elegant si mai eficient. Aceste caracteristici se regasesc in motorul Audi Q7 3.0 TDI quattro, o versiune TDI diesel noua si ecologica. Beneficiaza de cea mai ecologica tehnologie diesel si consuma doar 8,9 litri de carburant la 100 de kilometri.

Audi Q7 faceliftMotorul 3.0 TDI dezvolta o putere de 176 kW (240 CP) si genereaza un cuplu de pana la 550 Nm, consumand, in timpul unui ciclu EU, doar 9,11 litri de carburant diesel la 100 de kilometri. Disponibil optional, motorul 3.0 TDI clean diesel, consuma in realitate doar 8,9 litri de carburant diesel la 100 de kilometri. Acesta utilizeaza cea mai ecologica tehnologie la nivel mondial, fiind prevazut cu un convertor catalitic dezvoltat dupa un concept nou, care reduce cantitatea de oxizi de azot. Modelul 3.0 TDI clean diesel quattro indeplineste standardele privind emisiile poluante in vigoare in toate cele 50 de state SUA, precum si ale standardului Euro 6, care va intra in vigoare in anul 2014.

Audi Q7 faceliftVanzarile pentru noua generatie de modele Audi Q7 vor incepe in Romania cu data de 1 iulie 2009. Pretul de baza pentru modelul 3.0 TDI clean diesel quattro este de 47.915 Euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.