O selectie a celor mai interesante topicuri de pe forumul Sotto.
"Salut. Am si eu o problema cu masina(Golf IV 1,9 TDI), problema ce nu o poate rezolva nici macar cei de la service!
VW Golf IVAcum vreo 3 saptamani, pe DN1, am observat ca nu mai trage, aveam acceleratia la blana si nu ducea mai mult de 100 km/ora. Cam in 5 km s-a turat de am crezut ca explodeaza, a scos fum de nu se mai vedea nimic in jur, am am luat contactul si am tractat-o pana la service. Cei de acolo au zis ca problema este turbosuflanta. Am schimbat-o. La 1 saptamana dupa ce am scos-o din service am patit acelasi lucru cu ea, s-a turat la maxim si a scos fum. Nu a mai pornit. Cand au desfacut-o cei din service au ajuns la concluzia ca m-a lasat motorul. Am cumparat un altul, second hand. Acum 2 zile am scos-o din service. Astazi iar s-a turat la maxim, iar a scos fum. Am dus-o la service si au spus ca masina e in regula, am ceva probleme la senzorul de acceleratie dar se rezolva repede. Mi-au dat-o acasa. Ce ma fac? Astept un sfat de la dumneavoastra, cat mai repede! Multumesc!" Poti participa la discutie pe forumul Sotto.

Noul VW Polo in Romania - cum vi se par preturile?
VW Polo"VW Polo a fost lansat in Romania, cred ca se si poate cumpara, adica au deja niste masini in tara. Pretul este de 10550 euro. Mie mi se pare super ok. E adevarat ca la banii astia ai un motor de 1,2 litri si 60 cai putere, care cred ca e slab rau si nu merita cumparat.
Eu as opta pentru un diesel de 1,6 litri si 90 de cai. Apropo, motorul asta de 1,6 e nou la VW? A disparut deja celebrul 1,9 TDI????????". Intreaga discutie o gasesti pe forumul Sotto.

BMW 318 sau 320?

"vreau si eu sa imi cumpar un BMW coupe dar nush la care sa ma decid. 318 sau 320? ceva pareri? cum se comporta? ms". Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.