Coreenii au pregatit faceliftul compactei cee'd si prima poza a masinii a aparut deja pe internet.

Kia cee'd Cee'd este modelul care a introdus practic marca coreeana pe lista modelelor compacte demne de luat in seama. Adica demne de pus langa Golf, Focus, Astra si alte compacte pentru care Kia nu avea deloc un antidot. Saltul de design si cel calitativ a atras imediat atentia, la fel ca si pachetul de siguranta (6 airbag-uri in serie si 5 stele la EuroNCAP), dar mai ales garantia (transferabila) de 7 ani, in limita a 150.000 km.

Kia cee'd Practic, Kia a inceput un nou capitol al istoriei sale cu acest model, cel putin in Europa, iar vanzarile au confirmat din plin calitatile masinii, in Europa, dar si in Romania. In tara noastra, cee'd a canibalizat inclusiv "fratii" Rio si Cerato. Avand in vedere ca vorbim de o marca fara o prea buna imagine si un model fara renume, preturile sub nivelul celorlalte compacte au contat enorm pentru vanzari, dar acestea n-ar fi fost totusi sustinute fara o masina cu totul altfel decat ce a produs Kia pana la acel moment.

Kia cee'd

Daca ne gandim la faptul ca vanzarile cee'd merg inca foarte bine, chiar si in actuala conjunctura economica, ar fi logic ca cei de la Kia sa pastreze cee'd un forma actuala inca un an sau doi. Dar coreenii nu-si permit sa lase garda jos, asa ca opereaza un facelift la 3 ani de la introducerea modelului pe piata. Faceliftul va fi prezentat oficial in toamna, la Salonul Auto de la Frankfurt, dar iata ca prima poza a aparut deja. Aceasta ne arata masina din fata si putem vedea ca schimbarile sunt destul de profunde.

Kia cee'd facelift

Blocurile optice au alt design, care aminteste doar vag de cele actuale, grila fata este schimbata si seamana mult cu cea de pe modelul Forte, iar spoilerul a primit o parte inferioara mai "puternica", cu proiectoare complet redesenate. Se mai remarca si modificari ale liniilor capotei, dar si alte oglinzi laterale cu semnalizatoare integrate.

Sursa: Autoblog.nl/Worldcarfans

Voua cum vi se pare noul design al lui cee'd fata de cel initial?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.