Varful de gama al marcii Citroen, C6, a devenit vehicul prezidential in Franta.

Citroen C6 - Ambasadorul FranteiAmbasadorul Frantei in Romania, Excelenta Sa Henri Paul, calatoreste incepand cu saptamana aceasta in confortul oferit de modelul Citroën C6. Excelenta Sa a optat pentru versiunea Exclusive, echipata cu motorul diesel 2,7 HDi 208 CP si cutie de viteze automata.

Citroen C6 - Ambasadorul FranteiLa bordul noului sau Citroën C6, Ambasadorul Frantei in Romania va beneficia de siguranta, luxul si tehnologia incorporate de acest varf de gama Citroen: 9 airbag-uri, sistem de navigatie cu ecran color, scaune incalzite fata/spate, sistem de incalzire suplimentara, programabil si toata gama de sisteme de de siguranta si asistenta la condus – ABS, EBD, AFU, ESP si ASR.

Citroen C6 - Ambasadorul FranteiAlegerea Excelentei Sale ne incanta si confirma atuurile acestui model varf de gama. Suntem mandri ca putem pune la dispozitia Excelentei Sale un vehicul performant, elegant si perfect adaptat pozitiei si personalitatii sale. De altfel, de-a lungul istoriei sale de 90 de ani, marca Citroën a fost asociata prin modelele sale emblematice – DS, 2 CV, Tranction Avant – unor personalitati marcante ale epocii”, a declarat Didier Gerard, directorul general Citroën Romania, la predarea vehiculului catre distinsul client.

Citroen C6


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.