Va prezentam o selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Saptamana viitoare vreau sa imi cumpar o masina. Second-hand. Numai ca nu prea stiu ce sa caut la ea. Modelul nu este foarte important: ma duc in targ, imi place o masina, o cumpar. Si am cateva intrebari. Ce defecte ascunse sa caut? Cum sa ma asigur ca nu iau teapa?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto!

forum sotto"Buna ziua, as avea si eu nevoie de un sfat, si anume daca stie cineva la ce temperatura se deschide termostatul la o alfa 156 1.9 jtd? chestia e ca am fost la un servis sa imi puna freon si nu au putut. motive: ba ca mi-e sparta instlatia, ba ca e prea cald afara, ba ca nu-mi porneste termostatul. nici nu stiu ce sa mai cred!" Raspunde in topicul de pe forumul Sotto.

Ce acte sunt necesare in strainatate?
forum sotto"Salutare, am si eu o nedumerire. Trabuie sa plec saptamana viitoare in concediu cu prietena (in Germania si Italia). Masina este un Cielo, pe numele tatalui ei. Am spus asta in ideea in care am gasit undeva ca trebuie sa ai o procura sau ceva daca nu esti cu masina proprie, dar daca masina e proprietate a unei rude apropiate (respectiv tatal ei) nu mai trebuie. De altfel, ce am gasit pe net e destul de vag in ceea ce priveste restul de documente necesare pentru plecarea din tara" Intreaga discutie o gasesti pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.