O sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"M-am hotarat sa-mi cumpar si eu o masinuta insa nu stiu ce sa-mi cumpar ,eventual m-am gandit la un peugeot 206, dar m-ar incanta si un seat sau o alfa romeo pentru mine conteaza si consumul dar si intretinerea sa nu fie costisitoare.Ce ma sfatuiti?" Raspunde pe formul Sotto.

Zgomot ambreiaj Ford Fusion

"Am un ford fusion de aproape 2 ani pe benzina , e in garantie, si are un zgomot la ambreiaj , cei de la ford au spus ca e un zgomot specific .... e posibil asa ceva ?" Raspunde pe forumul Sotto.

"As dori si eu sa stiu ce parere aveti despre un Renault Clio(Symbol)!! As dori sa imi cumpar unu si as vrea sa stiu mai multe detalii legate de aceasta masina, merita, nu merita, masina e din 2004, are 125.000 km!! As vrea sa stiu cam cat costa intretinerea, si toate astea, consumul....." Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Dubite cu cutie automata
"Salut tuturor!
Ma confrunt cu o problema,a carei rezolvare sper s-o gasesc aici pe forum,de la soferi adevarati.Dar s-o luam pe rand:
Am 39 de ani,piciorul stang amputat,am inceput cursurile scolii de soferi cu ACR Buzau,unde au adus un Opel Kadet adaptat pt. cei ca mine.Am terminat orele de legislatie,am inceput orele de condus,ma descurc ,,uimitor de bine''(l-am citat pe instructorul meu)mai ales ca n-am condus niciodata.
Am aceasta ambitie sa-mi iau permis cat.B,si sa incerc sa-mi mai completez veniturile deloc de invidiat.As dori sa gasesc o masina cu cutie hidramata,dar ceva gen dubita,ca Fiat,sau Peuget.Ideea este sa nu-mi iau masina numai pt plimbari,mofturi,dar sa pot castiga si un ban cinstit cu masina.Astep idei,pareri,sugestii,si tot ce-mi puteti spune in aceasta privinta.
A!Va multumesc celor ce a-ti avut rabdare sa lecturati cele scrise mai sus." Raspunde pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.