O selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Salut. Saptamana viitoare vreau sa plec in concediu si am ales zona Fagaras din Arges. M-am tot uitat pe harti. Vreau sa merg asa: Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges - Vidraru - sus la Balea - Sibiu.

As vrea sa-mi recomandati niste localitati/cabane la care sa ma cazez. Nu sunt pretentios, dar as vrea asa: sa fie priveliste frumoasa, sa fie cat de cat liniste, sa NU fie manelisti/oameni nesimtiti.

Daca ati fost pe Transfagarasan as vrea si niste impresii legate de drum: cat de bun este, cat de periculos este, daca este solicitant pentru masina.

Va multumesc si astept raspunsurile voastre." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Am un buget de 7000 - 7500 euro ce masina secons sa-mi cumpar?
"Variantele la care m-am gandit sunt:

Peugeot 407 2.0 Hdi (136 cp.) - an 2005
Volkswagen Passan 1.9 tdi (131 cp) - an 2004-2003
Ford Mondeo 2.0 Tdci (131 cp) - an 2004 -2006

Eventual alte variante diesel cat de cat puternice. Ce ma sfatuiti?" Raspunde pe forumul Sotto.

Franarea cu piciorul stang - cum se face?
"Salut. Imi place sa conduc sportiv, sunt pasionat si de curse, asa ca incerc sa ma obisnuiesc sa franez cu piciorul stang. As vrea sa stiu daca este cineva aici care reuseste sa faca bine asta.
Eu am inceput sa exersez acum doua saptamani. Va dati seama ca nu pot chiar in fiecare zi, pt ca nu fac asta in trafic :), mai incerc in spatii mari si fara masini, dupa ce plec de la munca.
Ideea e urmatoarea. Nu-mi iese! Nu pot sa dozez frana, nu o simt. Masina mea are cutie manuala.
Este cineva pe aici care stie sa faca asta? Adica cineva caruia ii iese faza.
Eu vreau sa ma obisnuiesc intai sa dozez bine frana, apoi sa incerc sa franez in timp ce am dreptul pe acceleratie, in viraje. Am mai vazut sa sistemul "heel and toe", adica franat si accelerat cu acelasi picior, in timp ce schimbi treapta - retrogradare. Oricum mai am pana sa incerc asta. Astept raspusurile voastre." Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.