Mazda a pregatit un concept special pentru aniversarea modelului MX-5.

Mazda va expune in premiera la a 63-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt (15-27 septembrie 2009) o versiune Superlight a modelului MX-5, care captureaza esenta celui mai popular roadster din toate timpurile.

Dupa 20 de ani de succese inregistrate la nivel mondial, Mazda MX-5 este cel mai bine vanduta masina sport cu doua locuri din lume. La Frankfurt Mazda va prezenta o noua abordare a roadster-ului Mazda MX-5 in versiunea Superlight, proiectata la studioul Mazda din Oberursel, in Germania. Aceasta duce tehnologia de reducere a greutatii, pentru care Mazda este renumita, la un nou nivel, imbunatatind performantele, manevrabilitatea, consumul si emisiile de CO2. Elementele amintite sunt combinate cu un design exterior
modificat care presupune eliminarea parbrizului si setari sport ale sasiului.

Mazda MX-5 versiunea Superlight va fi expusa in premiera la conferinta de presa Mazda ce va avea loc in hala 3.1, standul A7, pe 15 septembrie, la 12:45 ora locala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.