Constructorul corean va echipa cel mai mic model din gama cu un mic, dar puternic motor turbo pe benzina.

Hyundai i10Hyundai i10 este cel mai mic model din gama Hyundai si deja a cunoscut un oarecare succes si pe piata din Romania, in special datorita preturilor. Cel mai ieftin i10 costa 8.318 euro (TVA inclus) in combinatie cu un motor 1,1 litri (67 CP), iar cel mai scump afiseaza un pret de 8.556 euro (TVA inclus) pentru un motor de 1,2 litri si 78 CP.

Hyundai i10Hyundai are in plan largirea ofertei de motoare cu un nou propulsor, cel mai mic din punct d evedere al capacitatii, dar cel mai puternic din gama datorita supraalimentarii. Noul motor, care va fi montat pe cea mai ecologica versiune i10 are doar 0,8 litri, dar turbocompresorul ii permite o putere maxima de aproximativ 90 CP. Si emisiile de CO2 vor fi mult reduse, la sub 100 grame/km.

Hyundai i10Pretul modelului Hyundai i10 cu acest nou motor va fi mai mare decat al versiunilor de pana acum, dar nu cu mult, pentru a pastra atractivitatea masinii pe o piata foarte concurentiala, cea a masinilor destinate strict oraselor.

Hyundai i10


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.