O selctie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Asi dori sa stiu daca este o solutie buna sa achizitionez un ROVER 75 , din Anglia.Se conduce greu cu volanul pe dreapta, ca si masina este defectuoasa?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"As dori si eu sa stiu ce parere aveti despre un Renault Clio(Symbol)!! As dori sa imi cumpar unu si as vrea sa stiu mai multe detalii legate de aceasta masina, merita, nu merita, masina e din 2004, are 125.000 km!! As vrea sa stiu cam cat costa intretinerea, si toate astea, consumul..... " Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Noul VW Polo in Romania - cum vi se par preturile?
forum sotto"VW Polo a fost lansat in Romania, cred ca se si poate cumpara, adica au deja niste masini in tara. Pretul este de 10550 euro. Mie mi se pare super ok. E adevarat ca la banii astia ai un motor de 1,2 litri si 60 cai putere, care cred ca e slab rau si nu merita cumparat.
Eu as opta pentru un diesel de 1,6 litri si 90 de cai. Apropo, motorul asta de 1,6 e nou la VW? A disparut deja celebrul 1,9 TDI????????" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Nissan Qashqai
"Deschid acest nou subiect deoarece am cautat pe aici discutii despre acest model si nu am gasit.
In citeva zile imi vine masina si vroiam sa aud parerile altor posesori in speranta ca poate are cineva ceva de zis sau de reclamat ,ca sa stiu la ce ma astept de la aceasta masina.
Vreau sa stiu daca are ceva probleme de exemplu cum am citit pe aici despre masinile frantuzesti.
Daca puteti da ceva relatii din experienta va rog sa o faceti. Multumesc. " Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.