Va prezentam o sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Imi poate spune cineva cam la ce putere poate rezista motorul de 1.6 16v de pe Logan? Am auzit ca este un motor bun, care suporta niste operatii de tuning, dar nimeni nu m-a lamurit la ce putere poate ajunge.
Ideea e ca nu ma intereseaza chestii fanteziste, gen turbo, ci solutii normale, care sa aduca mai multe putere fara sa distruga motorul in 10.000 km. Cip-tuning si chestii de genul asta... O alta problema, rezista transmisia la mai multi cai, daca asta e cel mai puternic motor de pe Logan? Mentionez ca masina nu mai este in garantie, asa ca nu sunt probleme de genul pierderea garantiei.. Multumesc." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Probleme la Matiz

"Sal... problema mea consta in faptul ca atunci cand sunt la aproximativ 1300-1500 de turatii si bag picioru in "ea" se simte k accelereaza dar are niste hopuri, ca si cand nu i.ar da benzina suficienta sau ceva de genu asta... si mi se intampla asta indiferent de treapta si indiferent daca e motoru rece sau cald pana pe la 2000 de turatii... poate sa fie de la benzina problema?" Intreaga discutie o gasesti pe forumul Sotto.

"Care stie sa-mi spuna si mie de ce in curbe, cand virez, imi scade turatia sau chiar moare motorul (Seat Ibiza din 2000, 1.0 cmc)". Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Fiat Albea...o masina mai buna ca Loganul?
"Cum circulam prin tara, am inceput sa vad cam des o masina...Fiat Albea, asa ca m-am pus sa verific ce-i cu masina asta. Ii o concurenta la Dacia Logan. Dar intrebarea mea ii: Se merita sa-ti cumperi Fiat Albea in locul unui Logan?" Comenteaza pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.