Sinteza celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Cand ma mai apuca si pe mine ambitiile sportive si gasesc un drum bun si liber, merg mai tare. Ideea e ca la curbe, franez normal, din timp si apoi retrogradez cat este necesar (1-2-3 trepte) pana incepe virajul. Deci franez normal, dar si cu frana de motor. Un prieten imi zice ca daca mai fac asa o sa busesc transmisia. Eu nu prea cred pentru ca teoretic, pun aceeasi presiune pe transmisie/cutie si cand accelerez tare, nu? De ce ar fi rau pentru cutie cand retrogradez in frana de motor, daca oricum pinioanele alea sunt solicitate si cand accelerez?
Voi ce ziceti?" Raspunde pe forumul Sotto.

Poti sa conduci de la 16 ani?
"Ati vazut articolul ala din catavencu (parca) in care l-au fotografiat pe baiatul lui Mircea Geoana conducand prin Bucuresti un Fiat 500 (modelul vechi, ala de epoca)? Baiatul are 17 ani parca, dar taica-su zice ca are permis categoria B1 si are voie sa conduca masini sub 500 cmc. Maica-sa a zis insa ca a facut scoala pe un Logan si asta e imposibil! Pentru ca Loganul cam are peste 500 cmc!
Ce ziceti de asta? Unii din politie au zis ca la noi sunt f putine permise pentru caterogia B1.. " Spune-ti parerea pe forumul Sotto!

Recarosare
"Am un pasat b3 din '93 cu motor de 1.6 td si as vrea sa recarosez masina si tot odata sa-i schimh si motoru cu unu de 1.9 td si acellesi model a fost dotat cu motor de 1.9. ma poate ajuta cineva cu cata sugestii sau informatii.va rog." Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.