Va prezentam cele mai interesante subiecte de pe forumul Sotto.

"Salut! Am o intrebare pt posesorii de Hyundai Getz si nu numai , ce parere aveti despre aceasta masina (fiabilitate,consum,raport calitate pret, samd) Mentionez ca sunt interesat de primul model (dupa 2002). Astept parerile voastre. Multumesc!" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Ce masina ti ai lua daca ai avea un bget de 3000 euro?
"De ceva timp ma chinui sa-mi strang niste banuti pt o masina,in monetul de fata am 3000 de euro ce masina m-ati sfatui sa-mi cumpar?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Revizie Renault Clio Symbol
"AM SI EU O INTREBARE .
EU AM UN CLIO SYMBOL DE 1.4MPI 8V 75 CP,CU CARE AM APROAPE 30000KM,ADICA MA APROPII DE REVIZIA A 2. CE ANUME PRESUPUNE ACEA REVIZIE,CE SE SCHIMBA +PRETURI?
EU SUNT DIN BRASOV SI AS DORII SA STIU DE UNDE POT LUA PIESE MAI IEFTINE(FILTRE,ULEI ...ETC).M-AR INTERESA PRETUL LOR SI LOCATIA.AS DORII SA MI LE SCHIMB ACASA(LA UN NENE)
IN ALTA ORDINE DE IDEI EU MAI AM 7 LUNI DE GARANTIE ASA CA AR TB SA MERG LA REPREZENTANTA DAR AIA AU PRETURI FFF MARI. MERITA?DE CE?
TB SA SCHIMB SI BUJIILE SI FILTRUL DE BENZINA?
MI SE PARE CAM REPEDE LA DOAR 30000KM.LA SKODA FABIA 1.4MPI SE SCHIMBA LA 60MII,RESPECTIV 90MII.CELE DE PE RENAULT SUNT DE CALITATE MAI PROASTA?
MASINA AM LUAT-O PE 03.05.08.DIN 27.05.08 REVIZIILE LA BENZINA SE FAC LA 20MII KM.SE PUN POATE ALTE FILTRE+ULEI PE ACESTE MASINI?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Cadillac Eldorado 1976
"Poate cineva sa ma informeze si pe mine cum as putea sa gasesc piese pt motor in Romania? V-as fi foarte recunoscator. " Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.