Va prezentam o selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Am depasit de pe linia discontinua si m-am incadrat pe banda pe linia continua si semnul interzicerea depasiri si ma prinde si cu radarul pe ploie cu viteza de 93 km/h, care eu mai mult de 80 nu aveam. Nu am semnat procesul verbal si ii dau in judecata ajutati-ma cu argumente pt dosar. Plus ca am si martor. Mersi. Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"Salutare! Am si eu un dubiu:vreau sa-mi schimb masina si stau la indoiala (de una noua cu banii cash nu este cazul) un vw passat 101CP,climatronic,8 airbag,abs,esp,si altele....sau altceva....?multzam!" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Exista pasionati de mercedes clasa C?
M-am indragostit de mertul C220cdi modelulun pic mai vechi (2000-2004). Exista cineva care mi-ar putea da niste detalii tehnice despre aceste modele? va rog si va multumesc. Raspunde pe forumul Sotto.

Probleme cu Skoda Scout
"Am o Skoda Scout de 1 jumate de cateva zile a inceput sa-mi fac probleme nu se mai accelereaza. Poate sa-mi ofere cineva o informatie, nu am cu ea decat 27 de mii de km". Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.