O selectie a celor mai interesante subiecte de pe forumul sotto.

"De ce nu porneste un wv golf tdi cu motorul cald. Are 150 mii km, la rece porneste foarte promt dar la cald mai greu care poate fi cauza? Motorul pornit functioneaza foarte bine accelereaza bine, nu scoate fum, nu consuma ulei, nu am erori pe calculatorul de bord. Multumesc si astept un raspuns" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"Salut. Vreau sa schimb jantele si cauciucurile la una din masini. Vreau sa schimb jantele de 13 inch cu 16 sau 17 inch. Ma poate ajuta cineva cu o formula de calcul a dimensiunii cauciucurilor? Pentru ca nu vreau sa am probleme cu vitezometrul si daca merg la dealer cine stie ce imi vind aia.
Multumesc.
P.S. Luati in consideratie ca pot pune orice dimensiune de cauciucuri fara sa am probleme cu Politia" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

"Ce masina gasesti in tara; fiabila la 5500, si ce se merita mai mult:diesel sau benzina.( 1,9 tdi sau 1.6 benzina)
Din cate am vazut pe web nu se mai merita sa-ti aduci masina din afara, ca preturile sunt destul de apropiate la masinile dupa 2003. Si inca un lucru: cum iti dai seama ca masina are km dati inapoi???
Testare la o reprezentanta auto, este singura modalitate??? Sau nici asta nu este o solutie?? Si dk va pricepeti ce-mi recomandati" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"Va rog tare mult sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Dimineata cand pornesc matizul porneste usor, la prima cheie, dar daca merg mai mult de 10 km incepe sa mearga in socuri, nu mai trage motorul si se opreste. Apoi odata oprit, nu mai reusesc sa pornesc vreo 2 ore.
Precizez ca au fost schimbate bujiile, curatat capacul, schimbata bobina de inductie si degeaba!!
Ma puteti ajuta cu un sfat in aceasta privinta??? " Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.